søndag 17. mars 2013

LØPERE OG VESKE

Wences løper
Karin har sydd løper
Det har blitt produsert litt siden sist vi var inne på bloggen;) Karin har som dere ser sydd to løpere, og begge er sydd etter egen fantasi for å få brukt opp "rester" og "småbiter" som ofte blir liggende. Wenche har sydd seg en flott sommerløper i lilla og hvit. Vi ble vel litt overrasket over fargevalget til denne løperen, da vi ikke finner noe grønt i den..... er det dette vi kaller å komme seg videre??? ( skal sies at Wenche har sydd i maaange år, men er veldig glad i grønne stoffer)
Og da vi prater om farger så er det vel nok med ett blikkfang på ananasblokkene Wenche har sydd på den nye veska si. Den lyser grønt imot oss;) Og da vi tok bilde av denne vesken ser vi nok engang hvor forandret effekten blir på bilde i forhold til å ha produktene foran oss.  Det er slik for noen av oss, at vi tar bilder underveis da vi jobber med enkelte ting, spesielt blokker. Vi ser da en helt annen effekt på bildet som er mye bedre enn ved å bare se på produktet på bordet. 
På de nederste bildene ser dere arbeidsmoralen i gruppa:) Her sys det og vi jobber iherdig. Noen ganger er vi så ivrige at vi nesten glemmer å ta kaffepause;) Men det ser vi bare det positive i ;) Og vi kan å kose oss ser dere. Kaker er populært, men ikke hver gang;)
Enda en løper fra Karin



Wenche har også sydd veske
Monica, Bodil og Lise

Wenche og Karin

Gunvor studerer mønster

Lise jobber iherdig

Wenche har bakt prinsessekake

Kaffepause


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar